Floris Hammer

Loving Work

Ik zit hier mijn website maar eens bij te werken, omdat ik me realiseerde dat het al bijna een jaar geleden was. Hoe is dat mogelijk? Wat is er veel gebeurd in mijn jaar en wat voel ik me dankbaar en onder de indruk (Engels: ‘in awe’) over de ontwikkelingen. Het was zeker geen makkelijk jaar, maar terugkijkend zie ik vooral hoeveel groei er weer is geweest. Ik heb inmiddels zeven organisaties verder geholpen in hun reis naar zelforganisatie, ik kan mezelf gecertificeerd Holacracy-coach noemen en ik heb een heel fijn nieuw leefritme gevonden.

De Corona-tijd brengt voor mij nog meer tijd voor introspectie, rust en quality time met mezelf en mijn dochter dan ik hiervoor al had. En tijd om weer eens te schrijven, meer te lezen en deze website bij te werken. Voor nu laat ik het bij dit korte berichtje, maar binnenkort volgt er zeker meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plan een kennismaking

Boek hieronder gelijk een afspraak